megasonex

 ultrahangos szájápolási rendszer 

A tökéletes szájápolási szett

ALL IN csomag fogkefével, nyelvtisztítóval, zománcépítő fogkrémmel

tovább...

Fogfehérítő, regeneráló fogkrém a fogzománc építőanyagával.

Ionickiss manuális fogkefe beépített akkumulátorral, + ionizációs tisztítással.

tovább...

Egy szájápolási rendszer, mely másképpen működik

tisztítás ultrahanggal és szónikus rezgéssel

Ultrahangos fogkefe

  • fogkő ellen, fogínyproblémákra
  • implantátum, híd, műtét…kímélő tisztítás
  • fogszabályozó nehezen elérhető helyeinek tisztítása
  • fogfehérítés, tökéletes tisztítás akár fogíny alatt is…

Ultrahangos nyelvtisztító

  • a friss leheletért, tökéletes szájápolásért

N-Hap zománcépítő fogkrém

  • fogkrém, mely a fogzománc építőanyagát tartalmazza
  • érzékeny, elszíneződött fogakra

az ultrahangos fogkefe működése

 

96 millió ultrahangos

+ 18.000 szónikus rezgés percenként…

Tisztítás több lépésben

1. lépés:

96 millió ultrahangos rezgés a lepedék, fogkőképződésért felelős baktériumláncok szétrázására

2. lépés:

Az elektromos fogkeféknél ismert, több fokozatban beállítható (0-18,000/p) szónikus rezgés az ultrahang által már leválasztott lepedék, nagyobb szennyeződések eltávolítására. 

96 millió ultrahangos rezgés a lepedék, fogkőképződésért felelős baktériumláncok szétrázására

Érzékenységtől függő beállítási lehetőségek

 

A készülék bekapcsoló gombjának többszöri megnyomásával a következő lehetőségek között választhatunk.

1x:  96 millió ultrahangos+ 18,000 szónikus rezgés percenként, a tökéletes tisztításra,

2x:  96 millió ultrahangos+ 9,000 szónikus rezgés percenként, a tökéletes tisztításra, érzékenyebb fogakra,

3x:  96 millió ultrahangos+ 0 szónikus rezgés percenként, műtét utáni kímélő kezelésre, nagyon érzékeny fogakra.

az ultrahangos nyelvtisztító

 

Azt tudtad?

A nyelven található a szájban lévő baktériumok több, mint 70%-a.

Csak egy kattintás.

És kicserélheted a fogkefe fejet a világon egyedülálló ultrahangos nyelvtisztító fejre.

további információk a nyelvtisztítóról

Egyszer fogkefe, máskor nyelvtisztító

A nyelvtisztításról…

A nyelv felületén élő baktériumok kellemetlen leheletet, rossz szájszagot okozhatnak, hozzájárulhatnak a fogak romlásához, akadályozzák a finom ízlelést, táptalajt nyújtanak a baktériumok szaporodásának.

 A MEGASONEX ULTRAHANGOS NYELVTISZTÍTÓ tökéletes eszköz a nyelv ízlelőbimbói közt megbúvó baktériumok mindennapos tisztítására.

N-Hap zománcépítő, regeneráló fogkrém

 

 

Egy fogkrém, mely a fogzománc építőanyagát tartalmazza

Megasonex N-Hap

Érzékeny, elszíneződött fogak?

 

Bár a MEGASONEX® ultrahangos fogkefét úgy terveztük, hogy bármilyen fogkrémmel hatékonyan működjön, figyelmébe ajánlanánk a MEGASONEX® speciális Nanohidroxy-apatite fogrémjét fogkrémjét.

Egy olyan fogkrémet, mely a fogzománc építőanyagát, a hidroxy-apatite-ot tartalmazza. 

A legtöbb fogkrém ugyanis erős habosító anyagokat (pl. SLS), illetve súrolóanyagokat tartalmaz. Mi máshogy közelítettük meg a dolgot, kimondottan az elektromos, ultrahangos fogkefe fizikájához illeszkedő fogkrémet hoztunk létre, így a kétes hasznú összetevőket egyszerűen kihagyhattuk belőle.

 

Nano-hidroxiapatittal dúsított

A nanohidroxiapatit a fogzománc legkisebb építőköve. A fogkrémhez adva képes újjáépíteni a fogzománcot, azt erőssé, simává és fényessé tenni azt.

 

Ultrahangos és elektromof fogkefékhez kifejlesztve.

A MEGASONEX® fogkrém radikálisan eltért a hagyományos fogkrémektől.

Ahelyett, hogy a kézi fogkefét használók számára kifejlesztett formulát fejlesztettünk volna, fogkrémünket kifejezetten az elektromos fogkefével történő fogmosás fizikája alapján alakítottuk ki. Ez lehetővé tette számunkra, hogy elhagyjuk az olyan durva habképző anyagokat, mint például az SLS. Természetesen nem feledkeztünk meg a kézi fogkefét használókról sem… bár a MEGASONEX®-t elektromos fogmosásra optimalizáltuk, mégis tökéletesen használható mindenki számára.

 

Professzionális alkotórészek

A kaliforniai kutatóközpontunkban dolgozó, a szakterületükön a legjobbak közé tartozó vegyészek által kifejlesztett fogkrém megfelel a világ legjobb fogászati szakembereinek legszigorúbb elvárásainak. Mivel kizárólag a világ vezető fogászati szakembereire támaszkodunk termékünk eladásában, erőfeszítéseinket a tudományunkba fektetjük, nem pedig a reklámozásba.

 

Csökkenti a lepedéket

A lepedék nem csak rosszul néz ki… rosszat is tesz a szájüregi egészségnek.

Amellett, hogy fogkövet és szuvasodást okoz, a lepedék ínygyulladást és ínyvérzést is okozhat.

Mi a tetrasodium-pirofoszfát nevű összetevőt használjuk, amely megakadályozza a lepedék megtapadását.

Emellett a legújabb kutatások¹ szerint a nanohidroxiapatite olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a káros baktériumokat bekerítse, és így segít megelőzni a lepedékképződést.

 

Segít a szuvasodás elleni küzdelemben

A nanohidroxiapatit segít a zománc biztonságos remineralizálásában, visszafordítva a fogszuvasodás korai stádiumát (fehérfoltos szuvasodás), oly módon, amire korábban nem volt példa a fogászatban².

 

Fluoridmentes

Míg a fluoridot régóta használják a fogkrémekben a zománc erősítését segítő összetevőként, mi ehelyett nanohidroxiapatitot használunk, amely ténylegesen segít a zománc újjáépítésében. Így szabadon elhagyhatjuk a fluoridot az alkotórészekból.

Míg a fluorid alacsony mennyiségben biztonságos, sőt kívánatos, pl sok országban a mindennapi élelmiszerekben és az ivóvízben is megtalálható, a túl sok fluorid azonban mérgező lehet. A hidroxiapatite a természetben előforduló vegyület, amely kis koncentrációban már megtalálható a szájban is, és olyan biztonságos, le is nyelhetjük.

 

SLS-mentes, szulfátmentes

Mivel a MEGASONEX® fogkrémet kifejezetten elektromos és ultrahangos fogkefékhez tervezték, a nagyfrekvenciás sörték működésének fizikáját kihasználva biztosítja az Ön által elvárt habzást anélkül, hogy olyan nemkívánatos habképző anyagokhoz folyamodna, mint a szulfátok, köztük az SLS (nátrium-lauril-szulfát), amelyek bizonyítottan hozzájárulnak az amfetikus fekélyek és a bélfekély kialakulásához. Ehelyett a MEGASONEX® egy enyhébb, kókuszdióból származó összetevőt használ.

 

Parabénmentes/ tartósítószermentes

Sokan igyekeznek elkerülni a tartósítószereket az elfogyasztott élelmiszerekben, de nem tudják, hogy a fogkrémek, ugyanezekkel a vegyületekkel vannak tele. Mi kezdettől fogva megkérdőjeleztük ezt a gyakorlatot, és parabén- és minden más tartósítószertől mentes terméket hoztunk létre.

 

Érzékeny fogakra

A fogérzékenység gyakran akkor következik be, amikor a fogzománc lekopik a fogakról, felfedve az alatta lévő dentinréteget. A dentin apró csöveket tartalmaz, amelyek közvetlenül a pulpához kapcsolódnak, ahol azok az idegek találhatók, amelyek jelzik az agynak, ha a fogak fájdalmat éreznek. A zománc védőréteg nélkül ezek az idegek könnyen érzékennyé válhatnak.

A MEGASONEX® túlmutat más érzékenységi fogkrémeken, és valóban segít elzárni a sérüléseket, segít újjáépíteni a fogzománcot, megakadályozva az érzékeny fogak kialakulását.

 

Fogfehérítés

Mivel a fogkrémünk tele van a fogak apró építőköveivel, a fehér nanohidroxy-apatitetal, segít feltölteni a fogzománcon lévő repedéseket, így a fogak simák és fényesek lesznek, ami nemcsak erősebbé teszi őket, de fehérebbnek is tűnnek.

 

pH-kiegyensúlyozott

A szájban az optimális pH-érték fenntartása elengedhetetlen ahhoz, hogy elkerülje fogai demineralizációját vagy a káros brushit-kristályosodás felhalmozódását, ami fogkő kialakulásához vezet. Emiatt fogkrémünk összetevőit gondosan kiegyensúlyoztuk, hogy semleges pH-t érjünk el, és természetes pH-puffereket is beépítettünk a készítménybe, hogy a pH mindenkor gondosan szabályozott legyen.

 

Alacsony kopás

Sok fogfehérítő fogkrém a fogfehérítés terén a könnyebb utat választja… azzal, hogy nagyon abrazív / dörzsölő részecskéket tartalmaznak.

Míg a fogak dörzsölése megtisztítja a lepedéktől a fogakat és fehérebbé teszi azokat, ám ez a folyamat tartósan károsíthatja.

A MEGASONEX N-Hap fogkrém is tartalmaz némi „csiszolóanyagot”, ám azok gondosan összeválogatva éppen csak annyi polírozást biztosítanak, hogy megfelelően megtisztítsák a fogakat, és semmi többet.

 

 

Gyengéd íz

Mivel a hagyományos fogkrémekben található kellemetlen ízű kémiai vegyületek nagy részét kihagytuk, sikerült egy finom mentolos ízű fogkrémet létrehoznunk. Éppen elég erős ahhoz, hogy a megszokott hűsítő, frissítő érzést nyújtsa, de elég enyhe ahhoz, hogy ne zavarja az ízlelésedet… még a narancslé íze is finom a fogmosás után.

 

A legkorszerűbb gyártástechnológia

A MEGASONEX® fogkrém minden egyes tubusát makulátlanul tiszta, csúcstechnológiás, az Egyesült Államok FDA által regisztrált kaliforniai üzemünkben gyártjuk, ahol a világ legjobb kutatóegyetemein képzett tudósok dolgoznak. Szigorú minőségellenőrzési rendszert tartunk fenn, amely a gyártási folyamat minden egyes lépését felügyeli, biztosítva, hogy minden egyes tubus fogkrém megfeleljen a nagyon szigorú szabványainknak.

 

Nagyszerű a fogszabályozáshoz és implantátumos betegek számára

A fogszabályozó és implantátumos betegek különösen érzékenyek a fogszuvasodásra, mivel a fogszabályozó készülékek, hidak, koronák és implantátumok táplálékcsapdákat hoznak létre és megnehezítik a fogmosást, ideális táptalajt teremtve a fogszuvasodást okozó baktériumok számára. Ön sokat fektetett abba, hogy mosolya egyenes legyen, ezért gondoskodjon arról, hogy az erős és egészséges legyen. A megfelelő fogkrém használata lehet, hogy a legjobb befektetés, amit fogaiért tehet.

 

Biztonságos a gyermekek számára

A legtöbb más fogkrémmel ellentétben, amelyek mérgező összetevőket, például fluoridot tartalmaznak, mi itt a MEGASONEX®-nél úgy gondoljuk, hogy a páciensek biztonsága mindig az első helyen áll. Ezért gondosan kiválasztottunk biztonságos, nem mérgező alternatívákat ezekre a standard összetevőkre. Valójában a MEGASONEX® fogkrém annyira biztonságos, hogy még a gyermekek és az űrhajósok is lenyelhetik mindenféle káros hatás nélkül.